Galerij Archives

Kantoor ontwerp en inrichting Purmerend

Sfeervol werken in Purmerend, met uitzicht over de stad.

Dit kantoor heeft veel natuurlijk licht door de vele ramen en geeft een heel ruimtelijk gevoel door de hoogte waarop het zich bevindt. Dit wilden wij binnen benadrukken door een ruimtelijke open opstelling en door werkplekken te creƫren aan het raam. We hebben op diverse manieren groen naar binnen gehaald en dit gecombineerd met eiken en staal. Daarnaast zijn alle meubels door ons op maat gemaakt.

Kledingwinkel ontwerp en inrichting Zwolle

Wie binnen komt in deze kledingwinkel voelt zich direct op haar gemak, dit was ons streven tijdens het ontwerpen van deze winkel. En dit is zeker gelukt, ook mede dankzij het super vriendelijke personeel van Volare.

Door middel van de visgraat vloer en de materiaal combinatie eikenhout met staal en verschillende tinten groen, met roestbruin en koper voelt de dameskledingwinkel aan als een moderne huiskamer. Wij hebben de winkel en het opslaggedeelte zo optimaal mogelijk ingedeeld waardoor er zo veel mogelijk winkeloppervlak overgebleven is en er een logische routing is ontstaan. Ook hebben wij diverse VM oplossingen ontwikkeld en op maat geproduceerd voor deze kledingwinkel.

Notenhouten keuken Edam

Wij hebben het ontwerp en de uitvoering mogen verzorgen van deze pachtige notenhouten keuken. De keuken heeft twee ingebouwde kastenwanden met een werkblad en een accessoire- en wijnkast. Het marmeren blad welke weer terugkomt op het volledig witte kookeiland geven een tijdloze, chique uitstraling aan deze moderne keuken.

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500