Winkelinrichting

Winkelinrichting vereist de juiste aandacht. Uw winkel moet natuurlijk een betere uitstraling hebben dan de concurrentie. Van de winkelinrichting van kledingzaken tot de plaatselijke groentezaak. Het team van interieurarchitecten Joanne Schilder helpt u als ondernemer van A tot Z. Doordat wij diverse projecten hebben mogen realiseren voor het  van woningen en kantoren wordt het team van Joanne Schilder dan ook veelvuldig ingeschakeld door de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan verbouwing, nieuwbouw of inrichting van een kantoor, winkel, bar of restaurant. Uitgangspunten hierin zijn dat design, functionaliteit én natuurlijk commercie hand in hand moeten gaan.

Moderne en stijlvolle winkelinrichting

Wij ontwerpen winkels die doen wat ze moeten doen: verkoop stimuleren. En dat in een prettige ambiance. Onze ervaring stelt ons in staat uw wensen, te combineren in een winkelopzet die resultaat oplevert. Samen met uw ervaring uit de branche kan het teamn van stylisten zorgen voor een winkelinrichting die beter is dan de concurrentie. Dagelijks mogen wij onze creativiteit toepassen in het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen. Samen met u zoeken wij naar het winkelinterieur dat het beste bij u en uw onderneming past.

Het interieur van uw winkel: in ieder detail naar uw wens

Onze klanten herkennen onmiskenbare kwaliteit in één oogopslag. U mag dan ook van ons verwachten dat uw verzoeken tot in het kleinste detail worden gerealiseerd. Dankzij ons exclusieve partnership met de landelijk erkende Kwakman Groep zijn wij in staat aan al uw winkelwensen te voldoen. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren. Uiteraard worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het budget en de planning. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u precies wat u wilt: een commerciële en prettige ruimte.

Winkel inrichten: we beginnen met een schets!

Hoe gaan wij te werk bij het ontwerp van uw winkelinterieur? Ons team begint met het ouderwetse handwerk en maken uw verzoeken, wensen en uitgangspunten in eerste instantie schetsmatig visueel. Dit geeft u al een globaal en goed beeld van de gekozen richting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse gebruiken wij Autodesk en Vectorworks. U ziet uw woonwensen stap voor stap tot leven komen!

Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.