Kantoorinrichting

Kantoorinrichting vereist de juiste visie. Het inrichten van een kantoor is namelijk uw visite kaartje naar de klant. Ook is het belangrijk dat medewerkers het gevoel krijgen dat ze thuis komen. Een stijlvol en rustgevend kantoorinterieur zorgt voor productiviteit. Naast het ontwerpen woningen wordt het team van Joanne Schilder Interior Design dan ook vaak ingezet door de zakelijke markt. Uitgangspunten hierin zijn meestal dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Inmiddels mochten wij al voor diverse kantoren het interieur ontwerpen. Bekijk eens ons portfolio voor meer inspiratie.

Kantoorinrichting vereist de juiste details

Onze klanten herkennen kwaliteit in één oogopslag. U mag dan ook van ons verwachten dat uw verzoeken voor het inrichten van het kantoor tot in de kleinste detail worden gerealiseerd. Dankzij ons exclusieve partnership met de landelijk erkende Kwakman Groep zijn wij in staat grootschalige projecten van A tot Z te realiseren.

Uiteraard worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het budget en de planning. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren.

Advies bij de complete inrichting van een kantoor

Het team van Joanne Schilder werkt wij altijd volgens dezelfde basisprincipes. Gebaseerd op symmetrie zoeken wij naar de juiste combinatie van rust, comfort en harmonie. Een kantoorinrichting  kan dankzij een andere indeling of het toevoegen van accessoires en kleur ineens meer tot leven komen. Ook zorgt het voor een hogere productiviteit wanneer werknemers in een prettige omgeving aan het werk kunnen. Dit is tenslotte wat iedere  Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of het gehele interieur van uw kantoor. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen.

Kantoorinrichting: van schets naar een 3D ontwerp

Ondanks dat u misschien wel een zeer moderne kantoorinrichting wilt, beginnen wij toch met het ouderwetse handwerk. Zo werken wij onze ideeën in eerste instantie schetsmatig uit. Dit geeft u al een goed beeld van de gekozen kantoorinrichting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse softwarepakketten van Autodesk en Vectorworks. Zo komt de het horeca ontwerp echt tot leven!

U kunt natuurlijk inspiratie opdoen voor uw kantoor interieur op deze website. Voor meer informatie, advies omtrent kantoor ontwerp, of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.