Stappenplan

Joanne Schilder Interior Design beseft dat u drukbezet bent. Wij nemen u daarom al het regelwerk uit handen. Voor iedere discipline hebben wij gespecialiseerde vaklieden die voor hoogste graad van kwaliteit gaan. Dit zorgt voor een minieme foutenmarge en dat onze planningen altijd realistisch zijn. Bij iedere stap binnen het proces zullen wij u bovendien maximaal ontzorgen. Dit proces ziet er meestal als volgt uit:

Eerste schets en 3D impressies

Het creatieve proces begint met de kennismaking en het vertalen van uw smaak en wensen naar de eerste schetsen. Vervolgens zullen deze tekeningen worden bijgeschaafd tot deze naadloos passen bij al uw wensen en eisen. In de tussentijd krijgt u aanvullend professioneel advies op het gebied van kleur en materialen. Uiteindelijk komt alles bij elkaar in de definitieve 3D impressies en bouwtekeningen. Na uw akkoord kan er verbouwd of gebouwd gaan worden!

Gestroomlijnde bouw

De juiste voorbereiding scheelt tijd, moeite en geld. Niet alleen hebben wij zelf ruime ervaring in bouwbegeleiding, maar ons landelijke erkende partnerbedrijf Kwakman Groep heeft dit ook. Samen bieden wij kwaliteit waar u blind op kunt vertrouwen. Onze (ver)bouwbegeleiders zorgen ervoor dat alles -tijdens de bouw of verbouw- volgens planning en naar uw wensen verloopt. U heeft daarin altijd één vast aanspreekpunt.

Nazorg

Het waarborgen van onze exclusieve kwaliteit is een dagelijks streven. Alle onze projecten worden door gecertificeerde vakspecialisten en meest ervaren vaklieden van Nederland gerealiseerd. En mocht er onverhoopt iets voorkomen dat nazorg behoeft, dan lossen wij dat direct en adequaat op.