Huis inrichten

Een huis inrichten is niet zo simpel als het lijkt. Je denkt je ideeën en wensen wel redelijk helder te hebben. Totdat je ineens écht je huis moet gaan inrichten. Je moet plotseling keuzes maken waar je nog jaren plezier of last van kunt hebben. Een ervaren en vakkundig oog dat met u meekijkt is dan geen overbodige luxe! Het geroutineerde team van Joanne Schilder helpt u dan ook graag op weg. Voor het inrichten van een huis of woonkamer bent u bij ons team dus aan het juiste adres. Kijkt u eens in ons portfolio voor meer inspiratie.

Huis inrichten: Advies van A-Z

Bij advies over de inrichting van uw huis werken wij altijd volgens dezelfde basisprincipes. Gebaseerd op symmetrie zoeken wij naar de juiste combinatie van rust en harmonie. Een ruimte kan dankzij een andere indeling, het toevoegen van accessoires en kleur ineens tot leven komen. Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of zelfs uw complete woninginrichting. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen.

Huis inrichten: garantie op perfectie

Dankzij ons exclusieve partnership met de Kwakman Groep zijn wij in staat tot in detail aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren. Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.

Exclusieve kwaliteit

Klanten van Joanne Schilder herkennen exclusieve kwaliteit in één oogopslag. Zij verwachten dan ook dat hun wensen tot het kleinste detail worden gecreëerd. Daarvoor is een huis stylist nodig die hun fijne smaak aanvoelt en op de juiste manier verwerkt. Dagelijks mogen wij onze creativiteit toepassen in het realiseren van de meest luxueuze projecten. Soms robuust en ongepolijst. Soms sierlijk, sensueel en elegant. Altijd authentiek, tijdloos en volledig uniek naar uw wensen.

Van een ruwe schets naar 3D realisatie

Wij beginnen met het ouderwetse handwerk en maken uw dromen in eerste instantie schetsmatig visueel. Dit geeft u een globaal en goed beeld van de gekozen richting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse software pakketten van Autodesk en Vectorworks. U ziet uw woonwensen stap voor stap tot leven komen!