Architect

Het vak van architect is zeer divers. In de basis komt architectuur simpelweg neer op het vormgeven van prettige en comfortabele ruimtes. Een architect zoekt naar een harmonieuze combinatie tussen akoestiek, afmetingen, lichtinval, kleur, temperatuur en luchtvochtigheid. Joanne Schilder ontwerpt losse ruimten, maar tekent ook complete woningen waarin al deze facetten optimaal en op basis van uw wensen zijn verwerkt.

Altijd zoekend naar fraai én functioneel

Klanten van Joanne Schilder herkennen stijl en kwaliteit in één oogopslag. Zij mogen van ons verwachten dat hun wensen tot het kleinste detail worden gerealiseerd. Dankzij ons exclusieve partnership met de Kwakman Groep zijn wij in staat tot in detail aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren.

architect van huizen, bungalows en meer

U zoekt een architect die uw fijne smaak op de juiste manier verwerkt. Op een manier die functionaliteit en stijl optimaal combineert. Dagelijks mogen wij onze creativiteit toepassen in het realiseren van de meest luxueuze projecten. Soms robuust en ongepolijst. Soms sierlijk, sensueel en elegant. Altijd authentiek, tijdloos en volledig uniek naar uw wensen. Wij zijn er alleen om uw smaak op de juiste manier te begeleiden en in de juiste vorm te gieten!

Moderne architectuur

Gebaseerd op rust en symmetrie zoekt het team van Joanne Schilder naar de juiste combinatie van rust en harmonie. Een ruimte kan dankzij een andere indeling, het toevoegen van accessoires en kleur ineens tot leven komen. Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of zelfs uw complete inrichting. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen.

Stappenplan van de architect

Wat doet een architect allemaal voor u? Het team van Joanne Schilder begint met het ouderwetse handwerk. Wij maken uw dromen in eerst middels een fraaie schetstekening visueel. Dit geeft u al een globaal en goed beeld van de gekozen richting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op software van Autodesk en Vectorworks. U ziet uw woonwensen stap voor stap tot leven komen!

Architectuur ontwerp door Joanne Schilder: garantie op perfectie

Joanne Schilder en haar team zijn van alle markten thuis. Wij werken internationaal aan grote exclusieve projecten, maar zijn ook in te schakelen als moderne architect voor minder grootschalige opdrachten! Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.