Horeca inrichting

Horeca inrichting vereist echt vakmanschap. Om er aantrekkelijker uit te zien dan de concurrent heeft uw horeca gelegenheid de juiste inrichting nodig. Naast het ontwerpen of restylen van woningen, wordt het team van Joanne Schilder Interior Design dan ook vaak ingeschakeld door horeca bedrijven. Voor verschillende bars en restaurants verzorgt het team van Joanne Schilder het interieur. Uitgangspunten hierin zijn meestal dat design, functionaliteit, maar ook commercie en sfeer hand in hand moeten gaan. Dit luistert heel nauw. Inmiddels hebben wij voor diverse horeca onderneming  succesvol het interieur mogen ontwerpen. Bekijkt u eens ons portfolio voor meer inspiratie voor de inrichting van een restaurant.

Horeca interieur inrichting: stijl in ieder detail

Onze klanten herkennen kwaliteit in één oogopslag. U mag dan ook van ons verwachten dat uw verzoeken voor het inrichten van uw horeca gelegenheid tot het kleinste detail wordt gerealiseerd. Dankzij ons exclusieve partnership met de landelijk erkende Kwakman Groep zijn wij in staat grootschalige projecten van A tot Z te realiseren.

Uiteraard worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het budget en de planning. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren.

Advies bij de inrichting van uw horeca gelegenheid

Het team van Joanne Schilder werkt wij altijd volgens dezelfde basisprincipes. Gebaseerd op symmetrie zoeken wij naar de juiste combinatie van rust, comfort en harmonie. Een restaurant kan dankzij een andere indeling, het toevoegen van accessoires en kleur ineens meer tot leven komen. Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of het gehele interieur van uw restaurant. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen.

Van schets naar 3D ontwerp

Wij beginnen met het ouderwetse handwerk en werken onze ideeën in eerste instantie schetsmatig uit. Dit geeft u al een goed beeld van de gekozen hotelkamer inrichting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse softwarepakketten van Autodesk en Vectorworks. Zo komt de het horeca ontwerp echt tot leven!

U kunt natuurlijk inspiratie opdoen voor uw restaurant inrichting op deze website. Voor meer informatie, advies omtrent horeca interieur design, of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.