Hotel inrichting

Hotel inrichting vereist het juiste team van interieurstylisten. Het team van Joanne Schilder heeft al diverse projecten mogen realiseren. Naast het ontwerpen of restylen van woningen, wordt het team van Joanne Schilder Interior Design ook vaak ingeschakeld door hotelketens. Hierbij kunt u denken aan verbouwing, nieuwbouw of inrichting van hotelkamers. Ook verzorgen wij het complete interieur advies voor het gehele hotel. Uitgangspunten hierin zijn meestal dat design, functionaliteit én sfeer hand in hand moeten gaan. Door de toonaangevende stylisten in ons team hebben wij al diverse inrichtingen voor hotels mogen realiseren. Bekijk eens ons portfolio voor meer details.

Hotel inrichting: stijl in ieder detail

Onze klanten herkennen exclusieve kwaliteit in één oogopslag. U mag dan ook van ons verwachten dat uw verzoeken tot het kleinste detail worden gerealiseerd. Dankzij ons exclusieve partnership met de landelijk erkende Kwakman Groep zijn wij in staat grootschalige projecten van A tot Z te realiseren. Uiteraard worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het budget en de planning. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren.

Advies bij de complete inrichting van een hotel

Het team van Joanne Schilder werkt wij altijd volgens dezelfde basisprincipes. Gebaseerd op symmetrie zoeken wij naar de juiste combinatie van rust, comfort en harmonie. Een ruimte kan dankzij een andere indeling, het toevoegen van accessoires en kleur ineens tot leven komen. Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of zelfs uw complete hotelrichting. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen.

Van een schets naar een 3D ontwerp

Wij beginnen met het ouderwetse handwerk en werken onze ideeën in eerste instantie schetsmatig uit. Dit geeft u al een goed beeld van de gekozen hotelkamer inrichting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse softwarepakketten van Autodesk en Vectorworks. Zo komt de hotelkamer inrichting echt tot leven!

Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.