Diensten

Architectuur

Architectuur is een breed begrip. Eigenlijk komt het neer op het vormgeven van prettige en comfortabele ruimtes. Goede architectuur is namelijk een harmonieuze combinatie tussen akoestiek, afmetingen, lichtinval, kleur, temperatuur en luchtvochtigheid. Joanne Schilder ontwerpt losse ruimten, maar ook complete woningen waarin al deze facetten optimaal en op basis van uw specifieke wensen zijn verwerkt.

Interieur advies

Gebaseerd op symmetrie zoekt het team van Joanne Schilder naar de juiste combinatie van rust en harmonie. Een ruimte kan dankzij een andere indeling, het toevoegen van accessoires en kleur ineens tot leven komen. Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of zelfs uw complete inrichting. Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in onderscheidende ontwerpen.

Tekening

Wij beginnen met het ouderwetse handwerk en maken uw dromen in eerste instantie schetsmatig visueel. Dit geeft u een globaal en goed beeld van de gekozen richting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse software pakketten van Autodesk en Vectorworks. U ziet uw woonwensen stap voor stap tot leven komen!

Zakelijk

Naast het ontwerpen of restylen van woningen, wordt het team van Joanne Schilder Interior Design ook vaak ingeschakeld door de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan verbouwing, nieuwbouw of inrichting van een kantoor, winkel, bar of restaurant. Uitgangspunten hierin zijn meestal dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Uiteraard worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het budget en de planning. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u precies wat u wilt!