Interieur advies Joanne Schilder?

Advies omtrent uw interieur kan u tot nieuwe inzichten brengen. Belangrijk uitgangspunt bij interieuradvies is, dat ruimtes efficiënt benut worden en tegelijkertijd een prettige ambiance krijgen. Er moet een harmonieuze combinatie tussen akoestiek, afmetingen, lichtinval, kleur, temperatuur en luchtvochtigheid ontstaan. Joanne Schilder ontwerpt losse ruimten, maar ook complete woningen waarin al deze facetten optimaal en op basis van uw wensen zijn verwerkt.

Binnenhuis stylist: garantie op perfectie

Dankzij ons exclusieve partnership met de Kwakman Groep zijn wij in staat tot in het kleinste detail aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren.

Interieuradviseur: altijd zoekend naar fraai én functioneel

Klanten van Joanne Schilder herkennen exclusieve kwaliteit in één oogopslag. Zij mogen van ons verwachten dan ook dat al hun woonwensen werkelijkheid worden. Daarvoor is een huis stylist nodig die hun fijne smaak aanvoelt en op de juiste manier verwerkt. Dagelijks mogen wij onze creativiteit toepassen in het realiseren van de meest luxueuze projecten. Soms robuust en ongepolijst. Soms sierlijk, sensueel en elegant. Altijd one-of-a-kind, authentiek en tijdloos.

Mogelijkheden bij interieur adviseur aan huis

Gebaseerd op rust en symmetrie zoekt het team van Joanne Schilder naar de juiste combinatie van rust en harmonie. Wij komen uiteraard graag bij u langs om de ruimtes in ons op te nemen. Een ruimte kan dankzij een andere indeling, het toevoegen van accessoires en kleur namelijk ineens tot leven komen. Soms zijn kleine ingrepen al genoeg! Wij adviseren u graag voor losse ruimtes of zelfs uw complete inrichting.

Het stappenplan bij styling advies interieur

Het team van Joanne Schilder concretiseert uw ideeën in verschillende ontwerpen. We beginnen met het ouderwetse handwerk. Dit houdt in dat we uw dromen eerst getekend visueel maken. Dit geeft u al een globaal en goed beeld van de gekozen richting. Voor de definitieve uitwerking, 3D visualisaties en bouwtekeningen vertrouwen wij op diverse software van Autodesk en Vectorworks. U ziet uw woonwensen dankzij onze stylist interieur stap voor stap tot leven komen!

Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze studio in Volendam.